Vaš savjetnik za imovinsko-pravne odnose
i upravljanje nekretninama

Specijalizirani smo ured za savjetovanje koji nudi usluge: 

  • istraživanja i savjetovanja u području imovinsko-pravnih odnosa
  • savjetovanja vlasnika nekretnina treće dobi
  • organizacije i provođenja investicijskih projekata
  • suradnju u pripremi predmeta odvjetničkim i javnobilježničkim uredima upravljanja i održavanja nekretnina

Poslujemo na području čitave Hrvatske, no primarno u Rijeci i okolici, te na otocima i u Gorskom kotaru. Naš tim pod vodstvom Vladimire Grlaš Blažić, osnivačice i vlasnice ureda za savjetovanje Emerald Consulting, prilagođava se potrebama svakog pojedinačnog projekta i zahtjevima vlasnika nekretnine.

Vladimira
Grlaš-Blažić

Vladimira je svoje dugogodišnje radno iskustvo od preko 30 godina gradila samostalno obavljajući financijsko-računovodstvene i administrativne poslove, komercijalne poslove te izvozne poslove u obiteljskoj tvrtci. Također, radila je na izradi projektne dokumentacije i sudjelovala u provedbi, kontroli i zaključivanju nacionalnih i europskih projekata. 

Nakon završenog Specijalističkog stručnog studija na Veleučilištu u Rijeci, stekla je zvanje stručna specijalistica poduzetništva.
Ponosna je majka troje djece, te baka šestero unučadi s kojima uz posao koji voli, vrlo rado pronađe slobodno vrijeme za druženje s najmilijima.

Pored praktičnih znanja i vještina usvojenih tijekom minulih godina rada u proizvodnoj djelatnosti, poduzetnica je na studiju stekla specijalizirano znanje iz projektnog menadžmenta, temeljna znanja iz organizacije i ekonomije, opća znanja o psihologiji i sociologiji poduzetništva, kao i administrativno-organizacijska znanja.

U periodu od 2006. do 2019. godine radila je na predmetu ostavinskog postupka iza pokojnog rođaka iz Kanade, British Columbia. U postupak je bilo uključeno 20 potencijalnih nasljednika iz Hrvatske, institucija Public Guardian and Trustee u Kanadi, odvjetnički uredi u Kanadi i konzularna predstavništva pa je poduzetnica koristila razna znanja i vještine kao što su korespondencija na engleskom jeziku, znanja iz imovinsko-pravnih odnosa, iz upravnih procedura, iz anglosaksonskih procedura o nasljeđivanju, komunikacijske vještine i vještine medijacije

Upravo uspješan završetak ovog postupka potaknuo ju je na otvaranje ureda za savjetovanje Emerald Consulting u sklopu kojeg savjetuje niz klijenata u području imovinsko-pravnih odnosa i efikasnog upravljanja nekretninama.

SAVJETOVANJE VLASNIKA NEKRETNINA TREĆE DOBI

Ne odgađajte odluku godinama.
Već danas počnite rješavati svoju situaciju!
Vaš pouzdani savjetnik:

EMERALD CONSULTING
METALIKA D.O.O.
Mob:. +385 98 443 755
E-mail: info@emerald-cons.com
Radno vrijeme: 9 - 16h