Prepustite nam pronalazak Vašeg idealnog ulaganja u Hrvatsku

Ako ste zaljubljenik u Hrvatsku koji želi ostati povezan s domovinom i u potrazi ste za niskorizičnim stabilnim ulaganjem, na pravom ste mjestu. Tim Emerald Consultinga tu je kako bi Vam pomogao u osmišljavanju i provedbi ideje koja će ostaviti neizbrisiv trag u lokalnoj zajednici, ali i osigurati dodatne prihode Vama kao investitoru.

Emerald Consulting Klijenti

Zašto investirati u Hrvatsku?

Hrvatska nije samo zemlja prirodnih ljepota i poznatih sportaša. Hrvatska je zemlja velikih mogućnosti za sve one koji su spremni investirati u nju s ljubavlju prema prirodi i ljudima. Ona je spremna vratiti uloženi novac ne samo financijskom dobiti, već i plodovima poput domaćeg maslinovog ulja ili vrhunskog vina.

Briga o zajednici

Neopisiv je osjećaj zadovoljstva kada vidite kako Vaša poslovna odluka doprinosi unaprjeđenju čitave zajednice, posebno u nerazvijenim ruralnim područjima gdje svako novo radno mjesto znači zadržavanje ili povratak mladih te osiguravanje osnovnih potreba za jednu obitelj.

Povratak korijenima

Danas smo, nažalost, svjedoci tisućama i tisućama hektara zapuštenih površina koje su nekada bile obrađivane i davale vrhunsko vino, maslinovo ulje i druge autohtone proizvode. Njihovom obnovom bi zanemareni dijelovi Hrvatske zasjali novim-starim sjajem.

Ulaganje u budućnost

Vaše ulaganje ćemo usmjeriti tamo gdje je doprinos ruralnom razvoju najpotrebniji, ali i gdje Vaša investicija ostvaruje povrat uz nizak stupanj rizika. Vi i Vaši nasljednici ćete dugoročno uživati u plodovima te investicije, bilo vinograda, maslinika ili možda turističkog objekta.

ISTRAŽIVANJE I SAVJETOVANJE

Kako vam možemo pomoći?

Imajući u vidu društvenu korist ulaganja i povrat investicije za individualne ulagače, Emerald Consulting pruža usluge:

 • pronalaska idealnog zemljišta
 • arhivskog istraživanja
 • povezivanja sa osobama čije su nekretnine neiskorištene i žele ih staviti u funkciju ili prodati
 • rješavanja imovinsko-pravnih odnosa
 • savjetovanja kako biste ideje i želje proveli u djelo
INSPIRACIJE

Pitate se u što uložiti?

U Primorju, Istri i na sjevernim otocima odlično uspijevaju masline, vinova loza, smokve i dr. Donosimo nekoliko ideja zanimljivih za ulaganje koje već neki naši iseljenici uspješno provode:

 • izgradnja vinograda na terenu koji je zapušten, a u Vašem je vlasništvu ili vlasništvu poznanika ili pak treće osobe, a želite ga oživiti
 • obnova zaraslih maslinika koji potom daju vrhunsko ulje i druge proizvode (čaj od lista masline, natučene masline i sl.)
 • izgradnja naselja s luksuznim vilama okruženim vinogradima

Kome su namijenjene
ove usluge?

Stanovnicima RH i iseljenicima

 • vama koji želite pomoći domovini kroz ulaganje niskog rizika 
 • vama koji živite u Hrvatskoj i tražite zemljište za izgradnju nekretnine ili staru kuću za obnovu u Primorsko-goranskoj županiji
 • vama koji ste u potrazi za boljim životom ili drugih okolnosti otišli iz Hrvatske, ali niste zaboravili svoje korijene i želite investirati u domovini
 • vama koji želite ostaviti neizbrisivi trag i očuvati nasljeđe

SAVJETOVANJE VLASNIKA NEKRETNINA TREĆE DOBI

Ne odgađajte odluku godinama.
Već danas počnite rješavati svoju situaciju!
Vaš pouzdani savjetnik:

EMERALD CONSULTING
METALIKA D.O.O.
Mob:. +385 98 443 755
E-mail: info@emerald-cons.com
Radno vrijeme: 9 - 16h